КОНКУРСЪТ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Национален приз "Студент на годината" за 2008 година

08 Декември 2008 година

За втора поредна година се провежда уникалното събитие на Национално представителство на студентските съвети в Република България. Конкурсът, който се реализира по идея на г-н Драгомир Стефанов и г-н Даниел Йорданов от УНСС и с решение на Общо събрание на НПСС.

Николай Николов от Техническия университет във Варна беше избран за Студент на годината за 2018 година.

След предварителна класация, в която са участвали 48 студенти от всички университети в страната Националното представителство на студентските съвети (НПСС) реши да връчи престижната награда именно на четвъртокурсника от ТУ-Варна.

Николай Николов е с отличен успех 5.75 и завидни успехи в областта на електрообзавеждането и електротехниката.

Номинираните студенти за приза бяха разделени в осем различни категории - педагогически, хуманитарни, социални, природни науки, математика и информатика, технически науки, изкуство, аграрни науки и здравеопазване.

Лично министърът на образованието и науката Даниел Вълчев връчипрестижния приз на Николай Николов.

След тържественото връчване на наградата „Студент на годината" на сцената на Военния клуб излезе Лили Иванова, която поздрави всички номинирани, техните близки и приятели с най-големите си хитове.

В конкурса взеха участие студенти от всички висши учебни заведения в България. Номинациите бяха направени от самите университети, като условието беше те да са завършили успешно първи курс, както и да са представили документи за квалификации, преквалификации, участие в проекти, конкурси и други. Председател на журито беше министърът на образованието и науката Даниел Вълчев.

НАГРАДЕНИТЕ В СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА '2008

  • Студент на годината
    Николай Николов от Технически университет - гр. варна 

ПЛАКАТ 2008 ГОДИНА

Организатор на събитието:
НПСС България
Координатор: Антонио Дачовски
София, пл. Народно събрание №10, ет.4
тел.: 0894 414169, e-mail: student@npss.bg 

Регистрирай се за статии и новини от НПСС:
Имате въпрос? Кликни тук или посети сайта ни за контакти .